Pechvogel Van der Poel heeft er weer serieus litteken bij: “Eentje voor de collectie”

rv

Het was gisteren niet de dag van Mathieu van der Poel. De Nederlander verspeelde in de slotronde van de Superprestigemanche in Gavere de zege aan Wout van Aert. De zoon van Adrie kampte namelijk met materiaalpech en blesseerde zich na een val ook nog eens aan de rechterknie. Hij finishte uiteindelijk als derde, Toon Aerts werd tweede. Gisteren trok Van der Poel meteen na afloop naar het ziekenhuis in Herentals. Hij liet er zijn knie hechten en dat leverde hem weer een serieus litteken op. “Eentje voor de collectie”, grapte de Nederlandse zegekoning op Instagram. Van der Poel moet nu tot donderdag van de fiets blijven.

Instagram
Telenet
TDW
 Van der Poel moest uiteindelijk vrede nemen met de derde plek.
TDW Van der Poel moest uiteindelijk vrede nemen met de derde plek.18 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Roger Deprez

  Vlamingen die hun eigen gouwgenoot zo afbreken heel lang bij de grond om het zacht uit te drukken.

 • Danny Vervloet

  Als VDP valt moet iedereen stoppen en wachten tot hij terug op zijn fiets zit. Als zijn ketting er af ligt wachten tot hij ze er terug op heeft liggen. Of als zijn fiets stuk is iedereen mee lopen naar de materiaalpost. Dat is de samenvatting van de meeste reacties blijkbaar.

 • Louis Heyens

  MvdPoel versus WvAert : Kracht 1-0, Techniek 2-0, Koersintelligentie 3-0, Sympathiek 4-0, Geloofwaardig 5-0, Wereldkampioen 2017 (?) 6-0. Behoudens pech Set en Match voor Michael !!!

 • marthe vroonen

  Dat klopt Jean Driesen wat ge verteld maar iemand die niet kan winnen zonder pech van de andere kun je toch ook geen kampioen noemen en dan helpt die trui u ook niet.

 • Marlies Schoefs

  In de bouw hebben ze dat ook