Ook het privéleven van Mathieu van der Poel loopt op wieltjes: “Ik heb een vaste vriendin en het is een Belgische”

Roxanne Bertels, de vaste vriendin van Mathieu van der Poel.
BELGA/RV Roxanne Bertels, de vaste vriendin van Mathieu van der Poel.

Geen Mathieu van der Poel in de Brico Cross in Essen en de Druivencross van Overijse dit weekend. De veldrijder die dit seizoen de overwinningen aan elkaar rijgt, vertoeft dezer dagen in het Spaanse Benicassim waar hij een stage afwerkt. Daar kwam hij met opvallend nieuws over zijn liefdesleven. “Ik heb een vaste vriendin en ze heet Roxanne Bertels. Een Belgische”, vertelde de 23-jarige Nederlander aan Het Nieuwsblad. “Ze werkt op de marketingafdeling van Porsche. In Finland ben ik eens met een Porsche op ijs gaan rijden en daar hebben we elkaar leren kennen. Ze zijn daarna eens met een hele delegatie naar de cross in Hulst komen kijken waarna we iets zijn gaan drinken. Dan zijn we een paar keer op date gegaan en nu zijn we een paar maanden samen.” Niet alleen in het veld, maar ook op privévlak dartelt Mathieu van der Poel dezer dagen dus door het leven.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ingo Nederland

  Leuke hond

 • Jo Depreitere

  Amai , ziet er goed uit ,daarom rijdt Matthieu zo snel in de cross dit jaar , dan is hij vlug terug bij zijn Roxanne ;) ;) ;)

 • Peter Van Santvliet

  Ze heeft in ieder geval de looks van een Porche :-)

 • danny cauberghs

  Veel geluk Thieu.