Exclusief voor abonnees

Onze columnist Niels Albert zwaait Kevin Pauwels uit: “Je begon plots mee te ‘moven’ op de beats van de muziek, tot ieders verbazing”

Photo News

“Dag Kevin. Het ga je goed in het verdere leven, jongen. Je mag trots zijn op de carrière die je hebt gerealiseerd. Ook al was je niet echt een veelwinnaar. En ontbreekt die verdiende wereld- en/of Belgische titel die jou bij je overstap naar de profs met stellige zekerheid werd toegedicht en jouw palmares helemaal compleet had kunnen maken. Je had er ongetwijfeld het potentieel voor. Kracht op overschot. Voldoende technische bagage. Helaas trof je niet de makkelijkste tegenstanders op je pad. Nys. Stybar. Ik. Uiteindelijk ook Van Aert en Van der Poel. En miste je, met permissie, volgens mij ook dat kleine beetje ‘killer instinct’. De koelbloedigheid om je tegenstander definitief af te maken.”

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric maier

  Buiten hard fietsen heeft Kevin nog een talent : Rappen. Mooie carriere, en heeft lang tegen de kannibaal van Baal moeten op boxen want door zijn dominantie niet evident was om te winnen.

 • Marc Vandorpe

  Blij met al Uw prestatie's Kevin,je was een echte kampioen!!!

 • Willy OPDEBEECK

  Prachtig en eerlijk verwoord door Niels Albert ! Een welverdiend eresaluut aan de sympathieke Kevin Pauwels !