Exclusief voor abonnees

Niels Albert plots in oog van de storm door zaak Nuyens vs. Van Aert: “Ik wil niet iemand miljoenen doen betalen”

Niels Albert en Wout van Aert.
Photo News Niels Albert en Wout van Aert.
Heeft Nick Nuyens Niels Albert aangezet tot het plegen van valsheid in geschrifte of niet? Dat is de grote vraag voor de ­arbeidsrechter in Mechelen, die op 26 november oordeelt of het ontslag van Wout van Aert bij de ploeg van Nick ­Nuyens “voor dringende redenen” wel of niet terecht is geweest.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

 • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
 • Slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • patrick isenborghs

  joeri als je geen bewijzen wit op zwart hebt kun je op de rechtbank niets gaan doen en dat weet nuyens ook wel , Hij zal iets in handen hebben , wat ? is gissen voor ons allemaal . De uitspraak zal meer licht aan de horizon brengen

 • joeri gielen

  Patrick isenborghs.....bij een rechtzaak heeft u altijd 50% kans dat u kan winnen....das een pak meer dan bv de Lotto winnen, dus ?

 • Eduard Dierckx

  Niels Albert is natuurlijk ook niet zuiver op de graat...Kon niet winnen van Nys en kreeg 'hart' problemen à la Wellens die met zijn tanden (lol)...dus heel het zootje daar is verziekt! Van Aert is in de val getrapt voor het grote geld.

 • Dirk Van Den Bossche

  Ten opzichte van een loser zoals Nuyens , moet Van Aert juist niks. Het bewijs is er ,al Nuyens zijn sponsors laten hem stikken , omdat met die vent niets is aan te vangen. Hij moest De Kegel ook niet meer , maar bekijk welke resultaten die man verwezenlijkt bij Corendon.

 • patrick isenborghs

  maier denkt u nu echt dat nuyens een proces aanspant dat handenvol geld kost als hij weet dat hij dat nooit kan winnen ? u niet , ik niet , of niemand hier weet het fijne ervan dus laten we afwachten zou ik zeggen