Niels Albert: "Onwaarschijnlijk dat Wout van Aert na zeven crossen nog op nul staat"

BELGA
We zijn ondertussen zeven crossen ver, maar Wout van Aert kon nog niet zegevieren. Zijn voormalige trainer Niels Albert panikeert echter niet in zijn column voor onze krant. "Eén keer Mathieu kloppen en Wout is vertrokken", klinkt het.

"Het zag er onheilspellend uit voor Mathieu, zaterdag in Lokeren. Die rechterenkel van hem stond écht wel dik. Je zou vermoed hebben dat hij er z’n minst iets was afgescheurd. Al bij al viel het goed mee."

Je hebt 18% van dit artikel gelezen
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • André Van der Poorten

  Psst ! Wacht de echte crossen af , dit zijn criteriums .

 • Glenn Madeiros

  Een renner moet normaal enkel trainen en rusten maar dat was de laatste maanden wel anders bij Wout.

 • Johan Meulenbergs

  Wout is vandaag de dag niet super .. hij kan gewoon niet volgen en neemt niet de juiste koerstactiek. Hopelijk kan hij nog enkele procenten beter worden anders ziet z'n veldritseizoen er slecht uit.

 • Frits Van Buyten

  Niels ik denk dat wout uit een turbulente periode komt die hem parten speelt, dat ie weg is bij nuyens is op zich een goede zaak. Maar hij mist wel iemand die jij dagelijks meermaals tegenkomt,tenminste als je in de spiegel kijkt, neem terug je job op,weliswaar iets minder want je hebt een famile nu, en we zien weer de echte wout binnen afzienbare tijd.

 • Michael Floren

  Wout is een prachtcrosser. Alleen is er momenteel eentje iets sterker dan hem..... Maar laat ons ni vergeten dat er dus nog veel NA hem komen en maar 1 voor hem!!