Niels Albert kijkt uit naar duel tussen Van Aert & Van der Poel op de weg: “Die twee gaan mekaar niks gunnen, ze gaan als twee zotten achter mekaar rijden”

BELGA

“Ik twijfel er niet aan: Mathieu Van der Poel gaat het goed doen in het voorjaar. Hij gaat prijs rijden. Ik ben wel een beetje verbaasd dat hij Parijs-Roubaix niet doet. Ik ben zeker dat die koers hem gaat liggen. Het zal wellicht voor het jaar erop zijn. Ik snap ergens wel dat hij liever de Amstel Gold Race wil rijden in zijn nationale trui en dat hij zichzelf meer winstkans geeft in de Brabantse Pijl. Hoe lang is die koers? 200 kilometer ongeveer: dat is perfect voor hem.”

Je hebt 30% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sander van Schoonhoven

  Nou Roger, als alleen de eerste plaats telt heeft Van Aert het niet best gedaan in zijn voorjaar op de weg. Beetje kort door de bocht om Van Aert zijn prestaties zo te declasseren.

 • Peter Neefs

  VDP is Nederlands kampioen op de weg , Wout is nog niks op de weg

 • Roger Deprez

  Of men nu tweede of zesde bent op de weg heeft geen belang alleen de eerste plaats telt. We zullen zien of VDP meer als 250 km aankan en dan nog met de wereld top mee is, Wout heeft dat al bewezen en mogen de beste winnen.

 • Freddy van Puymbrouck

  Hij moet er niet naar uitkijken, er zijn inderdaad nog heel wat andere toppers op de weg.Ze zullen beiden moeten laten zien dat ze ook een grote koers op de weg kunnen winnen, waarbij ik de kansen van Mathieu veel hoger schat dan die van Wout!.

 • francois van thielen

  in de cross zijn er maar 2 renners ,in de klassiekers zijn er meerdere kandidaat winnaar,en ik hoop dat Niels zijn verhaal over het misnoegen van AVDP(en andere) tegen de tijdsverlies van WVA met het losrijden geen bedoeling heeft het publiek te beïnvloeden in hun gedrag