Mathieu van der Poel begint aan zijn veldritseizoen: "Ik wil in cross, op weg én op mountainbike olympische of wereldtitel"

Photonews
Zie hem zitten, het zondagskind. Chill in de zetel, zijn twee rotverwende dalmatiërs Luna en Soly ­tegen zich aan gevlijd. Geen stress aan hun lijf, net als baasje. Cross, weg, mountainbike? Mathieu van der Poel (23) kan/wil niet kiezen. «Weet je wat? Ik probeer gewoon in de drie disciplines wereld- of olympisch kampioen te worden.» 

Je hebt 5% van dit artikel gelezen
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • gilbert desmet

  Te veel hooi op je vork nemen is nooit goed

 • Sara Delaere

  Heb hem vandaag terug aan het werk gezien,wel kan niets anders zeggen dan super,top... Het is een strijderke en winnaar in hart en nieren!!

 • Willy Verstraeten

  Mathieu is een fenomeen, een echt supertalent dat in de toekomst hopelijk spannende duels waarborgt met ons fenomeen Remco Evenepoel. Spanning verzekerd !

 • Jean De Grande

  En Pauline Ferrand-Prévot? Zelfs tegelijkertijd. Maar toch een prachtig palmares voor zijn leeftijd. Zet hem op, Mathieu.

 • danny buyse

  Opgelet Mathieu, je kan diep vallen als je teveel wilt. Je lichaam is geen machine maar bestaat uit vlees en bloed. Als je dit allemaal wilt halen zal je meer dan ooit het op een verstandige manier moeten aanpakken.