Exclusief voor abonnees

Iserbyt boos op Sweeck: hij vindt dat ploegmaat hem saboteerde door op zijn wiel te rijden

Eli Iserbyt gisteren in Diegem.
Photo News Eli Iserbyt gisteren in Diegem.
Zou het toeval zijn dat het BK eraan komt? De spanning in de cross is in ieder geval plots te snijden. Deze keer is het hommeles binnen het team van Jurgen Mettepenningen: Eli Iserbyt (22) was zeer hard voor ploegmaat Laurens Sweeck (26).

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis33 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Wim David

  Blablabla, toon met uw benen dat je Mathieu kan kloppen. Wellicht (n)ooit! Alvast nooit qua bescheidenheid en uitstraling.

 • Theo Deweerdt

  Mathieu heeft geen ploegmaat nodig om alles te winnen zelfs met zijn vingers in zijn neusgaten. Kwaliteit drijft boven. Raymond Goethals zaliger zou zeggen : Nie zievere, speile !!

 • Jeff Schelfhout

  Schelfhout jeff Sorry Eli , maar Mathieu rijd weg van iedereen , wanneer en waar hij wil.

 • Freddy van Puymbrouck

  Mathieu had een mindere dag en steekt Iserbyt dan nog twintig keer in zijn binnenzak.Je zag het verschil in klasse telkens op de schuine kant want techniek hoort ook bij de cross en is een vorm van klasse.Een beetje bescheidenheid zou Iserbyt sieren, gelukkig dat hij veel minder is dan vdPoel hij begint zelfs nu al naast zijn schoenen te lopen.De Vlamingen houden daar niet van,dimmen Iserbyt!.

 • Bart Lauwers

  Meekunnen met Mathieu !? Dan gaat die nog flink wat lepe trucjes van zijn ploegleider moeten leren... Door net zo te telkens te reageren is mijn sympathie voor Eli weg, maar hij zit dan ook in het Calimero-kamp van Mettepenningen ... dus dat nog veel erger worden