Iedereen wil op het truitje van Van Aert staan

Photo News

Wout van Aert lijkt de zoektocht naar nieuwe privésponsors, waarmee hij na de eenzijdige contractbreuk bij het Sniper Cycling Team van Nick Nuyens de veldritwinter kan doorkomen, succesvol te hebben afgerond. Eén van de komende dagen worden drie nieuwe namen bekend gemaakt. Daarbij onder meer Domo Elektro, een bedrijf van kleine huishoudapparatuur uit Herentals. Ook Heylen Vastgoed, de immobiliënfirma met negen Antwerpse kantoren die begin september ook al zijn fandag sponsorde, wordt genoemd. Domo zou een plaats krijgen op de borstzijde en de flanken van zijn nieuwe regenboogtrui, waarmee de drievoudige wereldkampioen komend weekend de Brico Crossen in Meulebeke (zaterdag) en Ronse (zondag) rijdt. Naar verluidt was het aantal sponsorvoorstellen voor Van Aert, die momenteel met een individuele proflicentie koerst, massaal.

Photo News
Photo News14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Johan Maddens

  Twee tweede plaatsen nu in deze situatie , zonder ploeg en zonder begeleiding is een bewijs van klasse . En dan nog wetend dat hij niet alles meer op het veldrijden zet en meer voor de weg zal kiezen zoals hij heeft aangekondigd .

 • Henkie Janssen

  Ben benieuwd wat de huidige sponsoren hiervan vinden. Die zijn een contract aangegaan en geld hebben betaald om op Wout zijn shirt te staan.

 • Bernd Vaes

  Iedereen? Hm...

 • Etienne Derycker

  Oneindig goed dat de sponsors staan te dringen om hun geld te spenderen aan zo'n slechte renner, hahaha.

 • Henri Van Den Abbeele

  Het is schandalig dat dit arrogante figuur gewoon mag rijden! Hij heeft bij zijn volle verstand een langdurig contract getekend, daar heeft hij zich aan te houden. Ofwel hij rijdt voor Sniper, ofwel hij rijdt helemaal niet. De UCI slaat de plank weer volledig mis door hem te laten koersen zonder gerechtelijke uitspraak over zijn contractbreuk