Exclusief voor abonnees

Huisanalist Niels Albert buigt zich zorgelijk over de toestand van het veldrijden: “Ik vrees dat we het beste hebben gehad”

Gregory Van Gansen / Photo News
Vergis u niet. Niels Albert (33) draagt het veldrijden in zijn hart. Dat zal deze winter méér dan eens blijken in zijn vaste column op dinsdag. Het belet hem niet om de vinger in een gapende wonde te leggen. “Ik heb het gevoel dat we de hoogdagen van de cross hebben gehad.”

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • dirk claeys

  De media hebben erheen vetpot van gemaakt ! Elke week drie a vier crossen! Onbetaalbarecstartgelden! Maar twee beste geven er de brui aan omdat hun meeste centen elders te verdienen zijn ! En de rest de elite is maar de afdronk van de wijn de most! De cross zal stilaan doodbloeden wegens gebrek aan publiek, sponsers gaan afhaken en dan is einde nabij! Tot ooit weer een superster eraan komt! Ooit!

 • Jan De Vos

  Niet meer en niet minder dan andere jaren

 • Gerrit gasthuis

  ja het is een kermisgedoe

 • Anthony Peeters

  Er ontbreekt ook een persoonlijkheid zoals een Wellens, Nys, Albert en dan nog zonder de 2 beste die wel die persoonlijkheid hebben dan trekt het echt op niks meer! De cross kan alleen gered worden door 2 jonge renners die super zijn en elkaar het moeilijk kunnen maken en dan ook nog eens hun gedacht durven zeggen!

 • guy matheussen

  het is dan ook nooit een wereldsport geweest. je kon hoogstens wereldkampioen van vlaanderen worden, want van der poel woont ook in vlaanderen.