FOTO: afzien bij de beesten op de Koppenberg

Van der Poel en Adams: alletwee uitgeteld.
TDW Van der Poel en Adams: alletwee uitgeteld.

Mathieu van der Poel heeft vandaag in Oudenaarde de tweede manche van de DVV Trofee op zijn naam geschreven. De 22-jarige Nederlander bleef op de Koppenberg Europees kampioen Toon Aerts en Lars van der Haar voor. Wout van Aert moest tevreden zijn met de vierde plaats. Maar het was vooral lóódzwaar.

TDW
TDW
TDW
TDW
BELGA
BELGA
TDW
TDW
BELGA
BELGA
BELGA
TDW
BELGA
BELGA
TDW
TDW
TDW
TDW
TDW
TDW
TDW7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • patrick roels

  Klagen een.ronde teveel gereden tja moet dan iedereen die niet voor het podium rijden dan een ronde vroeger uit wedstrijd genomen worden want die komen nog een aantal x min later binnen tja wat gaan ze doen in de klassiekers das verschillende uren rijden in een wedstrijd

 • Carlo Verstappen

  Het was prachtig wat die gasten daar deden, ongelofelijk hoe diep ze gingen, een prachtige sport. maar in de krant moet je goed opletten of je ziet er over, zo klein is het bericht. Maar over die voetbal jannetten( sorry voor het woord maar ik kan geen ander vinden waarmee ik hen kan vergelijken) staat de krant vol.

 • Marc Geerts

  Jury moest zich schamen om de cross zo lang te laten duren. Moesten het met dieren gebeuren dan stond Weyts of Gaja daar en terecht ook, maar bij mensen kan het dus wel. Gestoorde debielen die beslisten om de cross 1 ronde teveel te laten rijden.

 • Arno Luwaert

  Is een hele mooie veldrit en een ronde minder had idd wel gemogen

 • Henkie Janssen

  Een ronde minder had wel gemogen. Niet de eerste keer dat ze zich vertellen dit seizoen!