Fietsen van veldrijder Joris Nieuwenhuis gestolen in Italië

Joris Nieuwenhuis.
Photo News Joris Nieuwenhuis.
De crossfietsen van de Nederlandse veldrijder Joris Nieuwenhuis zijn gestolen bij het EK veldrijden in het Italiaanse Silvelle. Dat meldt zijn team Sunweb zaterdagmiddag op social media. De 23-jarige Nieuwenhuis is een van de vijf Nederlandse renners die zondag bij de profs in actie komt.

Volgens de wielerploeg betreft het fietsen van het merk Cervélo die zijn gestolen uit een busje dat op een beveiligde parkeerplaats bij het teamhotel stond. Sunweb roept getuigen op zich te melden bij de politie.

Nieuwenhuis deed vorig jaar voor het eerst mee bij de profs op het EK. Toen eindigde hij als zevende achter winnaar Mathieu van der Poel, die zondag opnieuw de grote favoriet voor het Europees goud is.

Photo News
Photo News3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • monique bolen

    Denk je dat er geen fietsen worden gestolen in Nederland Pieter Martens ? Ik heb weet van Valkenburg en een andere plaats ontgaat mij nu waar er fietsen en wielen werden gestolen en dit was niet uit het busje maar in het hotel zelf.

  • Corneel Vermeire

    Hoe kan dat?? Geen beveiliging??

  • Pieter Martens

    W. Heremans het hotel ziet u al binnenkomen met uw fietsen, denk dat ge rap buiten ligt, er is geen een hotel dat daar op voorzien is en zeker niet in Italië misschien in Spanje zoals Calpe waar er vaak stages van wielrenners zijn.