Fietsen van veldrijder Joris Nieuwenhuis gestolen in Italië

Joris Nieuwenhuis.
Photo News Joris Nieuwenhuis.
De crossfietsen van de Nederlandse veldrijder Joris Nieuwenhuis zijn gestolen bij het EK veldrijden in het Italiaanse Silvelle. Dat meldt zijn team Sunweb zaterdagmiddag op social media. De 23-jarige Nieuwenhuis is een van de vijf Nederlandse renners die zondag bij de profs in actie komt.

Volgens de wielerploeg betreft het fietsen van het merk Cervélo die zijn gestolen uit een busje dat op een beveiligde parkeerplaats bij het teamhotel stond. Sunweb roept getuigen op zich te melden bij de politie.

Nieuwenhuis deed vorig jaar voor het eerst mee bij de profs op het EK. Toen eindigde hij als zevende achter winnaar Mathieu van der Poel, die zondag opnieuw de grote favoriet voor het Europees goud is.

Photo News
Photo News4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Corneel Vermeire

  Hoe kan dat?? Geen beveiliging??

 • Gorissen Marcel

  Was toch bewaakte parking. Dus zeer veel vraagtekens over beveiliging.

 • Pieter Martens

  W. Heremans het hotel ziet u al binnenkomen met uw fietsen, denk dat ge rap buiten ligt, er is geen een hotel dat daar op voorzien is en zeker niet in Italië misschien in Spanje zoals Calpe waar er vaak stages van wielrenners zijn.

 • W. Heremans

  Waarom worden deze dure tuigen niet ondergebracht binnen het hotel en niet op de parking?