Exclusief voor abonnees

Exclusieve WK-column: Van Aert slijpt de messen: "Bij Mathieu is het van moeten. Ik heb al twee regenboogtruien..."

Photo News

"Het vertrouwen dat ik zondag mijn derde wereldtitel op rij zal pakken, is duidelijk niet bij iedereen even groot. Dat er zonder pech van Van der Poel niets aan te doen zal zijn, lees ik ook in Het Laatste Nieuws. Ik ben toch benieuwd of Mathieu er ook zo over denkt. In hetzelfde artikel vertelt hij nochtans dat het parcours in mijn voordeel is. Het moet zijn dat dat toch ergens in zijn hoofd speelt. En dat lijkt me de logica zelve. Die parcoursverkenning met de nationale selectie heeft me immers een boost en gemoedsrust gegeven. De korte bochtjes van vroeger zijn verdwenen. Het is een omloop geworden waarop je ten volle je vermogen op kwijt kan. Net wat ik graag heb. Los daarvan ben ik zondagavond met een geweldig goed gevoel vanuit Hoogerheide naar huis vertrokken."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Word ook abonnee en kies hier je formule op maat

Mobiel

Mobiel

Onbeperkt toegang tot alle artikels op HLN.be en in de app. Stop wanneer je wil.

Digitaal

Digitaal

Elke dag de digitale versie van de krant en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Weekend + Digitaal

Weekend + Digitaal

Elke zaterdag de papieren weekendkrant in jouw bus en elke dag volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Compleet

Compleet

Elke dag de papieren krant in jouw bus en volledige digitale toegang. Stop wanneer je wil.

Eerste 4 weken GRATISNadien slechts €6,95 per 4 weken€ 0,00
Eerste maand GRATISNadien €12 per maand€ 0,00
Eerste maandNadien €16 per maand€ 10,00
Eerste maandNadien €21 per maand€ 15,00
Lees 4 weken gratisLees 1 maand gratisStart met lezenStart met lezen38 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Edmond Dantès

  Bij Wout is het van moeten, Mathieu heeft al een miljoenencontract binnen gerijft dankzij zijn regelmaat en superioriteit over het ganse seizoen, niet die enkele gewonnen koersen door pech of ziekte van iemand anders. Een WK trui dient getoond te worden en niet om ter meest 2de plaatsen verzamelen.

 • Berry Colijn

  Iemand die de meeste ritten per jaar wint, is voor mij de wereldkampioen en niet iemand die een paar keer door pech van een ander het WK wint. Dus Gust Lemmens die zielige theorie van jou klopt voor geen meter.

 • Johannes Lagendijk

  Is dít uw manier van uw opponent onder druk zetten, u heeft al 2 regenboogtruien?? Sorry, maar da's wel heel; slap hè? Poeh, poeh, als Van der Poel hier maar niet onder bezwijkt...

 • jos steins

  Wout , ik heb respect voor je, maar zeg je eigen mening en niet de mening van die clown Albert want als t niet lukt hoe groter de kritiek die je over je heen krijg.

 • Ineke Visser

  hoogmoed komt voor de val