Exclusief voor abonnees

Ex-wereldkampioenen Wellens (40), Albert (32) en Nys (42): “Ik zie Van der Poel op het WK rapper breken dan in een gewone koers”

Bart Wellens, Niels Albert en Sven Nys.
Photo News Bart Wellens, Niels Albert en Sven Nys.
Sven Nys (42), Bart Wellens (40) en Niels Albert (32): ze hebben de tijd niet gekend dat België geen topfavoriet voor het WK leverde. Het trio steekt zijn bewondering voor de oppermachtige Mathieu van der Poel niet weg. De Nederlander is nu al hun wereld­kampioen van het seizoen. En toch... Albert: “Ik zie hem op het WK rapper breken dan in een gewone koers.” Nys: “Ja.” Wellens: “Weeral...”

Je hebt 3% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Abdelwahed Shaiibi

  Mathieu wordt geen wereldkampioen...tip eerder op een "quattro' voor Van Aert.

 • Pieter De Ruyter

  Wellens EPO-kampioen,niet meer en niet minder.Zodra EPO kon opgespoord worden was hij 2 min. trager op een uur en heeft nooit meer de absolute top gehaald.

 • Roger De Bondt

  Als je het veldrit-seizoen in zijn geheel overloopt, kan je alleen maar stellen dat er slechts één renner de verdiende wereldkampioen is, nl, Mathieu VDP. Heb natuurlijk ook liever een belg op het hoogste schavotje. Ik zou dan toch tippen op Toon Aerts.( Heeft een prachtig seizoen gereden.)