Eli Iserbyt had "mindere dag" in Ruddervoorde

Eli Iserbyt moet nog even wachten op een achtste zege. In Ruddervoorde moest hij vrede nemen met een vijfde plek. "Ik had geen topdag en dan rijd ik ook nog eens tegen een paaltje", verklaarde de 22-jarige West-Vlaming.

Iserbyt keek uit naar het duel met Van der Poel en gaf in de eerste twee rondes een goede indruk, maar daarna liep het fout. "Ik was iets minder dan normaal en ik maakte ook iets meer foutjes. Toen ik dan ook nog eens een paaltje raakte, was ik mijn ritme kwijt en dat vond ik niet meer terug. Daarna bleef ik de fouten opstapelen. Ik was niet top vandaag. Mathieu was absoluut de betere, hij zette me in het begin onder druk en hij dwong me een beetje om fouten te maken.” Bekijk het hele interview in bovenstaande video.

Iserbyt.
VTM Iserbyt.

Laurens Sweeck:

Toon Aerts:
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rudy Jacobs

    Mathieu ,na enkele rondjes de tegenstand bestuderen,en dan een keer DOEI mannekes en weg was hij,en dit bijzijn eerste koers,zou het niet beter zijn een klassement op te maken voor de beste 2de,in afwachting van de nieuwe Nijs

  • Stefan Nimmegeers

    Niet moeilijk als je vrijdag een dijk van een wedstrijd hebt gereden en ene vdp mooi uitgerust aan de wedstrijd begint

  • gerda heyndrickx

    Met Mathieu in het veld zullen het altijd mindere dagen zijn.