Drie op rij voor Sanne Cant en Britse dominantie bij de jeugd, herbeleef hier de eerste dag van het WK veldrijden in Bogense

Photo News
Dit weekend wordt in Denemarken het WK veldrijden betwist. Morgen wil het Belgische team Mathieu van der Poel de loef afsteken, maar ook vandaag stond er heel wat interessants op het menu. Ben Tulett greep de regenboog bij de junioren, Pidcock was de beste bij de beloften en bij de vrouwen was er uiteraard de derde wereldtitel op rij voor Sanne Cant. Herbeleef hieronder nog eens de eerste dag in Bogense.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.17 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Marc Ledure

  VIJF Nederlandse vrouwen aan de kant zetten is dat niet mooi?????

 • Jan Van den Bergh

  Nederlanders reden ieder voor zich . Wat te begrijpen is in deze sport . Een trui maakt een wereld van verschil , financieel ...

 • Dominique Goens

  soms had ik de indruk dat de nederlandse vrouwen een wedstrijd onder mekaar reden. Toen Betsema ging in de tweede ronde was het toch niet aan Worst om haar gaan te halen?Sanne Cant hoevde eigenlijk maar te volgen en dan een aanval plaatsen.

 • jacques weterings

  Grote tactische wanprestatie van de Nederlandse dames. Hopelijk schamen ze zich nu de eerste dagen ( langer mag ook ). Cant was veruit de slimste.

 • Luc van Dooren

  dikke proficiat , Sanne