Exclusief voor abonnees

De mental coach van Van Aert legt uit waarom Wout regenboogtrui veroverde: "Hét mentale WK"

Photo News
26 crossen gewonnen, tegen 8 voor Wout van Aert. Maar op het WK was het gewoon weer de Belg die zijn derde wereldtitel pakte. Van der Poel was zichzelf niet. En daar is een goede reden voor, zegt Rudy Heylen, mental coach van... Van Aert. "Mathieu legde zichzelf zoveel druk op, dat hij met slappe benen koerste."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • roger jacobs

  Roger Jacobs ,bende lozers dit is privé heeft niemand iets mede te maken ,en wat betreft VDP die kan dat , zij vinden toch niets terug van zijn gezonde gene , ogen open treken AUB,

 • Ineke Visser

  Pieken op bepaalde tijden is anders dan over het hele seizoen heersen. Dus piekt Wout op de juiste momenten en doet Mathieu verkeerd op dat gebied.

 • Antoine Van De Velde

  Mij hebben ze thuis altijd geleerd wanneer je niet besnot bent,dan moet je niet vegen.Waarom zou een klein verdiener uit het veldrijden zijn formulieren op het internet tonen.Wacht op zijn minst op de grote poen pakkers uit de sport.En velen van die laatste worden minder gecontroleerd dan onze Wout Van Aert.

 • Luc Steenmans

  Weinig voeling met topsport hier aan de reacties te zien... maja.. had ik ook niet verwacht hier hoor..

 • Dirk Thyssen

  Als het allemaal zo koosjer is waarom gooit Van Aert zijn medisch dossier dan niet op internet ? Mocht ik renner zijn en zuiver rijden ik zou deze insinuaties onmiddellijk de kop indrukken met mijn gegevens te publiceren. Remember vorig jaar . Dirk Thyssen.