Exclusief voor abonnees

De cross gaat door, maar zonder publiek: “Als mensen mogen rondlopen in pretparken, waarom dan niet in een weide?”

Eli Iserbyt groet het publiek, vorig jaar in Diegem.
Photo News Eli Iserbyt groet het publiek, vorig jaar in Diegem.
De fans van Mathieu van der Poel, Wout van Aert en Eli Iserbyt moeten niet wanhopen: de meeste crossen volgen het voorbeeld van Diegem niet en blijven tot nader order op de kalender staan. Minpuntje: het zal voorlopig zonder (betalend) publiek zijn. Of het moet zijn dat er een coronaprotocol komt zoals in het voetbal. “Als mensen mogen rondlopen in pretparken of kermissen, waarom dan niet in een weide?”

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • patrick isenborghs

  van waar gaan de centen nu komen om de toppers aan de start te krijgen?

 • wim rooyakkers

  Eindelijk geen boegeroep en bier gooiers.

 • Roland Desnyder

  Wees eerlijk en schrap ALLE evenementen met meer dan 1000 personen , met die versoepeling en de reizen is die rotzooi opnieuw begonnen !!!

 • Gerrit Malego

  Omdat cross gelijk staat aan oktoberfest in 't klein. Zuipen int kwadraat, alle regels negeren. En dan verwacht je dat ze braaf aan de hekkens of linten staan met een mondmasker op ? Zal nog erger zijn dan de beelden die je af en toe ziet in de Tour de France momenteel.

 • Peter Compagnie

  Heb je die supporters al eens bezig gezien? Best zonder dus.