Crosswinter levert Van der Poel bijna 390.000 euro aan premies op, Van Aert moet het met 150.000 euro minder doen

Photo News
Geen wonder dat Mathieu van der Poel en Wout van Aert zo graag willen blijven crossen. Het veld blijft ontegensprekelijk een goudmijn voor hen. Los van zijn salaris en bijkomende ploeg- of sponsorpremies, streek wereld- en Europees kampioen Van der Poel afgelopen winter bij benadering liefst 389.460 euro aan startpremies en prijzengelden op. 

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
25 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • wim rooyakkers

  Als de mindere wegrenners nu eens gingen crossen, konden ze ook en fatsoenlijk loon verdienen,en de concurrentie was wat groter,

 • Eddy van Dorst

  Wraakroepend zulke bedragen zeker voor mensen die elke dag hunne nikkel afdraaien in weer en wind voor 1600,00€ per maand.

 • Dirk Vandenbroucke

  Ik vraag me alleen af hoeveel belastingen hij daarop betaald, wetende dat op de eindejaarspremie van een arbeider soms 50 % er af gaat voor de belastingen. Indien hij ook zoveel betaald kan ik daar mee leven. Anders vind ik het ver ar over. Vandenbroucke Dirk

 • Luciano Van As

  Amai dat is nog heel veel voor Van Aert dacht dat het verschil een pak hoger zou liggen!!

 • Toon Schouteden

  Gun het niemand: dit tart elke verbeelding. Terug naar de oorsprong: verschil tussen hoogste en laagste verloning is X6 en niks meer.