Coach vindt dat Van Aert moet gaan kiezen: “Wout verandert stilaan in wegrenner”

Wout van Aert.
Photo News Wout van Aert.
De pure veldrijder Wout van Aert (24) sterft wat af, stelt zijn coach Marc Lamberts vast. Tegelijk bloeit in hem een sterke wegrenner. “Keuzes dringen zich nu écht wel stilaan op.”

Lijdzaam toezien, moest Marc Lamberts zondag op het BK in Kruibeke. Hoe zijn renner de wet van de sterkste onderging en als door een wurgslang werd doodgeknepen.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
48 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • GUSTAAF VAN DE WALLE

  Vermoedelijk al heel de winter met het voorjaar in het achterhoofd, bekijk zijn billen en vergelijk die met twee jaar terug en je ziet genoeg, waarom hij nog zoveel crossen rijdt? hij zou zot zijn die WK trui niet te gelden te maken, hij kan toch slecht vertellen ' ik kom mijn stargeld oprapen maar verwacht niet teveel want Maart 2019 is belangrijker'.

 • johan Maddens

  Het koppeke van Wout is al lang bezig met de weg . Heeft verleden jaar voeling gekregen in de voorjaars klassiekers dat hij dat zal aankunnen . En groot gelijk heeft hij . Kan spurten , tijdrijden en bergop rijden . Ik zie hem heel ver komen op de weg .

 • eric maier

  monique dewaele, wees er maar zeker van . De vraag is of dat ook niet zijn voorjaar gaat ondermijnen. Want hoe goed de conditie ook mag zijn, als het kopje muizenissen heeft, blijft het ultieme resultaat heel vaak uit. Laat ons eerlijk zijn, ondanks alles heeft hij toch een zeer mooi veldritseizoen al gereden en dan ben je fysiek gewoonweg goed. Je ziet ook dat het kopje er niet helemaal bij is en dat is zijn probleem.

 • René Pijnacker

  Wout is gewoon minder in vorm momenteel, de cross skills is hij echt niet kwijt. Anders rijdt hij Toon niet op achterstand in het eerste deel van het BK.

 • monique dewaele

  denk dat al die heisa rond zijn contractverbreking hem ook veel stress en energie gekost hebben