Exclusief voor abonnees

Camps: "Van der Poel en Van Aert doen niet aan grootspraak, zij maken elkaar alleen maar groter"

Photo News

Nieuwe sponsor, nieuwe fiets, maar gelukkig geen nieuwe kop: het lieve gezicht van Mathieu van der Poel is oud gebleven. Zoals ook zijn wellevende taal. Ondanks zijn superieure dominantie in het veldrijden heb ik hem nog niet op grootspraak kunnen betrappen. Wereldkampioen Van Aert trouwens ook niet. Roland Liboton, Bart Wellens en Sven Nys hadden het daar moeilijker mee.

Je hebt 27% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Patrick van Cauwenberg

  je mag veel winnen je moet maar 1 goeie dag hebben en dat is de dag van wereldkampioen , dat van der poel veel wint wilt niet zeggen van aert het niet verdiend wereldkampioen te worden het is simpel iedereen kan wereldkampioen worden die dag , je moet juist die ene dag goed zijn

 • Fons Verzeele

  Als je 15 x tweede wordt en 7 crossen wint mag die van mij wereldkampioen worden , Mathieu wordt Nederlands kampioen ,maar wereldtitel daar gaat iemand anders mee wegrijden .

 • Steven Delagrense

  Ja mooi idd laar vdp blijft de beste veldrijder op dit moment en alleen hij verdient het om wereldkampioen te worden. Van aert is die trein niet waard.