“Of elke 25-jarige die van veldrijden houdt, verliefd is op mij? (lacht) Ik hoor soms wel dat ik er leuk uitzie”

Vanavond is Ceylin Alvarado om 22u45 op Play Sports 1 de eerste vrouwelijke gast van het nieuwe seizoen van ‘Hoogvliegers’. Geert De Vlieger ging langs bij de rijzende ster in het veldrijden voor een uitgebreide babbel, waarvan je hierboven een voorsmaakje krijgt. Zo confronteert de journalist van Play Sports de huidige wereldkampioene met een uitspraak van Paul Herygers, als zou elke 25-jarige die van veldrijden houdt, verliefd zijn op Ceylin. Dat vindt de Nederlandse vooral grappig. En ze geeft al lachend toe: “Ik krijg wel commentaar dat ik er leuk uitzie of dat ik een sympathiek meisje ben.” De Vlieger en Alvarado hebben het onder andere ook over haar rol als ambassadeur voor het veldrijden en de vrouwensport. Een zelfzekere Alvarado verstopt zich daarbij niet.

instagram ceylinalvarado/Telenet PlaySports
BELGA
Samen met haar ploeggenoot Mathieu van der Poel.
Photo News Samen met haar ploeggenoot Mathieu van der Poel.5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Paul Van Hooland

  Hu,al van voor je trui van wereldkampioen had ik al tegen mijn vrouw gezegt " das mijn lief maar ze weet het zelf niet " . Grapje hoor , wij zijn al 48jaar gehuwd . Beleef veel plezier aan uw prestaties , het gaat je goed .

 • Willem Sliggers

  Het is een heel sympathieke topper!

 • Willy Hermans

  Is een top madam!!!

 • Chris Marien

  Heel sympathiek, en ook wel nuchter denk ik Geen streken

 • Rudo Van Leuven

  Echt waar: ze is knap, geestig, strijdvaardig, sympathiek en uiterst verleidelijk. Ach was ik maar 60 jaar jonger, ik zou toch nooit een kans gekregen hebben..