Exclusief voor abonnees

"De buitenwereld wil precies dat ik faal"

Wout van Aert scherpt conditie aan op stage in Griekenland

Photo News
Wout van Aert vertoeft deze week in Griekenland, waar hij zich voorbereidt op de veldritkampioenschappen én het Vlaamse voorjaar. Geen evidente combinatie, beseft hij. "Maar ik wil ontdekken of ik een toekomst heb op de weg."

Je hebt 4% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis14 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • ronny verachtert

  er is maar 1 veldrijder die BK mag winnen en dat is Vanderpoel ,

 • Marc Buitink

  Gewoon blijven volhaqrden beste Wout, ongeacht welke weg je zou inslaan.

 • JOHAN Goossens

  het spijtige is dat wanneer wout een beetje meer bescheidenheid aan de dag had gelegd,er veel meer mensen achter hem hadden blijven staan,maar ja - zijn ploegleider had ook zo'n air over zich en heeft woutje een fout signaal gegeven gaston f als je geen gevoelens hebt kan je ze ook niet tonen(ps vd poel ,meeusen en nog ene onlangs met de fiets tegengekomen in de sneeuw in kalmthout)

 • ronny verachtert

  Van Aert kan alleen maar winnen als VDP pech heeft

 • François Nuyts

  Het probleem is dat VDP veel beter is en er momenteel weinig of niets tegen te beginnen valt . Maar wat mij steeds wel een beetje tegen steekt is dat op stage gaan , tegenwoordig zijn die veldrijders meer op stage en naar de zon dan dat zij eigenlijk wedstrijden rijden , en dan komen zij na twee weken weer zeggen dat het het tijd wordt om op stage te gaan .