Vandaag GRATIS bij uw krant: de wielergids van Het Laatste Nieuws

HLN

Vijf praktische sportgidsen, op groot formaat gedrukt en opnieuw geleverd in jouw brievenbus: als abonnee van Het Laatste Nieuws ben je in 2020 perfect voorbereid op de allergrootste sportgebeurtenissen.

Vandaag start het nieuwe wielerseizoen, en dan zit ook de HLN Wielergids 2020 bij Het Laatste Nieuws. Die is zoals elk jaar jouw ideale handleiding bij elke koers. Daarnaast kan je ook terecht op het digitale HLN Wielercenter voor het meest recente wielernieuws, de volledige kalender en een overzicht van alle ploegen & renners.

In de HLN Wielergids 2020 vind je zoals steeds:

* Een voorstelling van alle ploegen en renners

* Het parcours van alle koersen in België

* Een vooruitblik op alle klassiekers en grote rondes

* De mooiste wielerfoto’s, geselecteerd door onze redactie

Photo News3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Gery Dhondt

    Ook voor de digitale abonnement?

  • Guido De hornois

    @francois ik hoop het tesamen met u zoals het vroeger was. Nu is het elke keer een wedloop om die te pakken te krijgen van de ene naar de andere krantenwinkel wat op zich al bijna een vernedering is. Uiteraard geven zij de voorkeur aan hun vaste klanten.

  • Francois Huys

    Hopelijk is hij er ook bij de thuis bezorging bij