Vandaag GRATIS bij uw krant: de HLN-wielergids, met Tom Boonen als kopman van ons wielerpeloton

Rv
Op zaterdag 24 februari wordt het Belgische wielerseizoen officieel op gang geschoten met de openingsklassieker De Omloop. Nog niet goed voorbereid? Geen nood. Vandaag, op 17 februari, krijgen abonnees van Het Laatste Nieuws GRATIS een pracht van een wielergids voorgeschoteld bij de weekendkrant. Daarmee bent u helemaal klaar om de grootste koersen in te duiken!

In de 64 pagina’s dik tellende koersbijbel wordt het parcours van elke belangrijke wielerafspraak gedetailleerd onder de loep genomen. Voorts ook een complete fiche van alle ploegen - door de transfers in het tussenseizoen een onmisbaar instrument voor elke wielerfan. Daarbovenop reiken wij u een volledige kalender aan, zo hebt u een perfect zicht op wanneer welke wedstrijd wordt verreden.

Ten slotte is er plek voor de allermooiste foto’s én een voorwoord van Tom Boonen, de kopman van onze wielerredactie. "Als analist ben ik een neoprof: gretig en razend nieuwsgierig", luidt het onder meer bij ‘Tornado Tom’.

Redenen genoeg dus om deze unieke wielergids zeker niet te missen: vandaag GRATIS bij Het Laatste Nieuws!

Rv
Tom Boonen.
Tom Boonen.13 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Fin Dierckx

  Nog steeds geen wielergids als abonee

 • Karien Dutellie

  Daarvoor moet men ze eerst bezorgd krijgen als abonnee... gebeurt hier regelmatig van niet !!!!

 • Thomas Anderson

  Die fietsen moeten verboden worden op de weg.Of mogen crossmoto's nu ook de baan op?

 • wiel Vasmeer Wiel

  Jammer in Nederland was de bijlage niet bij de krant

 • Kenny Aerens

  Werner, welke miserie bedoel je? De chauffeurs die te pas en onpas het fietspad gebruiken als op en afrit, laad en los zone, kiss and ride, uitwijkstrook, parkeerplaats en zoveel meer? Of degene die graag onreglementair hun claxon gebruiken tegen groepen fietsers die reglementair rondrijden?