Exclusief voor abonnees

Van der Poel op zoek naar goed gevoel in Piemonte na teleurstellend drieluik: “Ik ben toch ‘efkes’ slecht ­gezind geweest”

BELGA
15, 13, 13. Nee, dat zijn geen Mathieu van der Poel-cijfers. Normaal staat daar altijd een ‘1’ bij te schitteren. Maar nu (even) niet. En dat steekt. “Ik was niet de vrolijkste jongen de voorbije dagen.” En dat terwijl zijn eeuwige crossrivaal als een tgv door de herschikte kalender raast. Hoe kijkt ‘MVDP’ naar Van Aerts - en Evenepoels - suprematie? 

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • rudy bryssinck

  Hoe meer hij zich focust op de andere hoe minder de prestatie

 • Etienne De Bondt

  Eén klein foutje, op de Podggio moet ge in het wiel van de favorieten zitten vooral durven meegaan en vooral niet hopen dat een ander het gat wel zal dicht rijden. Voor de rest; als je alles gegeven hebt dat je had moet je niet ontevreden zijn

 • Michel Wellens

  Mathieu is een topsporter en die verliezen natuurlijk niet graag. Wees gerust, hij zal wel nog veel winnen in de toekomst. Klasse drijft altijd boven.

 • patrick isenborghs

  edwin marreel die jongen heeft altijd met zijn beide voetjes op de grond gestaan en weet heel goed met wat hij bezig is .Het koers sezioen is 1 week oud en bij velen is hij al afgeschreven .Zeer weinig renners hebben bij hun eerste deelname al meteen de hoofdprijs geschoten in grote koersen ook VA niet. Wees maar zeker voor de klassiekers die hij met stip aangeduid heeft dat hij er zal staan

 • eric reynebeau

  VDP is enkele weken geleden ziek geweest en heeft nog kleine achterstand maar komt wel goed. Klasse verdwijnt niet. Maar doet niets af aan geweldige prestatie van Wout .