Exclusief voor abonnees

Van der Poel én Van Aert op hoogtestage, maar elk op hun manier: “Après-ski? Daar was Mathieu niet naar op zoek"

Links: Van der Poel en vriendin Roxanne. Rechts: Van Aert en ploegmaat De Plus
Instagram Links: Van der Poel en vriendin Roxanne. Rechts: Van Aert en ploegmaat De Plus
Twee veldrijders in voorbereiding op hun wegseizoen. De één 1.960 meter hoog in Zwitserland, de ander 2.152 meter hoog in Tenerife. Tot daar de gelijkenis, want terwijl Mathieu van der Poel nog even plezier mocht maken op de latten, is het voor Wout van Aert meteen keihard trainen.

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Aanbieding loopt nog
05dagen08uren51minuten22seconden
 • Lees nu 4 8 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • wim rooyakkers

  Lekker toch ,effe weg,moet kunnen,de boog kan niet het hele jaar gespannen zijn.

 • Roger Deprez

  Dirk Claeys het veld en op de weg zijn totaal verschillend en kunnen niet met elkaar vergeleken worden, op de weg beginnen ze met een zeer grote basis conditie op uithouding en in het veld door de tempo versnelling tegen het rood en ook regelmatig er over heeft men een zeer goede weerstand nodig die de nodige super compensatie geeft om het uur rond te maken.

 • Johan Maddens

  dirk Claeys, ik denk dat Van Aert niet zo veel achterstand meer heeft .Wout is pas begonnen rond Nieuwjaar. Op Mathieu misschien nog wel , maar op de rest van de veldrijders denk ik niet . Het bewijs zondag in Lille ! Trouwens voor de echte klassiekers is er nog tijd voor zijn voorbereiding en het betert nog steeds met hem. .

 • Roger Deprez

  Wout heeft nog achterstand door zijn horror val maar zal er op gerichte basis zeker komen en dat belooft in het voorjaar omdat ze allebei zich op P-R richten. Mogen de beste winnen maar liefst Wout natuurlijk.

 • dirk claeys

  De achterstand van van Aert is enorm, als je in de cross die 1h duurt op 1,30 min, wat gaat de weglopers geven van 6uur!