Exclusief voor abonnees

Van Avermaet tevreden na “verkoelende” Trittico Lombardo, maar hoe zit het nu met zijn toekomst?

Greg Van Avermaet in de Trittico Lombardo.
Photo News Greg Van Avermaet in de Trittico Lombardo.
Total loss reed Greg Van Avermaet zaterdag over de finishlijn op de Piazza del Campo van Siena. Vandaag, twee dagen na een oververhitte Strade Bianche, koerste Van Avermaet weer. Van Legnano naar Varese ging het, de Trittico Lombardo, waar de temperatuur ruim twintig graden was gezakt en de regen met bakken uit de hemel viel. “Verkoelend”, aldus Van Avermaet, die het bij onze man ter plaatse ook over zijn toekomst had.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Wim Alaerts

  jan, volg jij de koers wel ? regelmatigste renner van de afgelopen jaren. Hoeveel renners zijn er zaterdag aangekomen ? Wees blij met een attraktieve renner als Greg.

 • Jan De Korte

  Nooit een grote geweest. Zou beter stoppen.

 • Frankie Albert Goethals

  Zei die nu niet dat hij zo goed tegen de hitte kon, ja zelfs blij was dat het zo'n warm weer was in de Strade Bianche? Alleen de concurrenten zouden er last van hebben.

 • Gaston Miar

  Hoeveel eerste plaatsen had hij nog sinds zijn gouden helm? En chance dat die twee Italianen voor hem gevallen zijn.