Van Aert over toekomst: “Mijn doel is om in het voorjaar weer mijn niveau te halen”

Hoe ziet Wout van Aert zijn toekomst? “Ik hoop deze winter enkele crossen te rijden, al is het maar als voorbereiding op het voorjaar. Daar hoop ik toch stiekem op. De grote moeilijkheid is dat crossen meer belasting vraagt dan wielrennen. Mijn doel is om in het voorjaar weer mijn niveau te halen. En liefst nog een beetje beter.”

BELGA6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Roger Deprez

  Wout je heb veel meer supporters dan je zelf denk en zij hopen allemaal een volledig en goed hersteld. Stille supporters om je persoon zijn ook goede supporters want het moeten allemaal geen directe en meegaande supporters zijn.

 • andy piat

  moet dat een erg kwetsuur zijn geweest,erger dan ik verwachte maar neem je tijd,verstandige gast nog een hele toekomst voor je.

 • Gino Denil

  Tijd om terug te kijken op wat hij gepresteerd heeft op de weg. Dat moet een hoop motivatie geven om er hard en onder goede begeleiding weer naar toe te werken.

 • Rudolf Jacobs

  Zo se das gesproken ,rustig je tijd nemen,ik wil nog langer van je kunst en vliegwerk genieten je zien vliegen over de bos parkoers

 • Alfons Schepers

  Dat doel haal je Wout! ;-)