Exclusief voor abonnees

Van Aert: “De toekomst lacht me toe. Mijn vorm is goed en ik ben klaar voor meer”

Photo News
“Hoe groot zou die Alaphilippe zijn? Een meter vijftig?” Met wat overdrijving zou je het competitievervalsing kunnen noemen, vindt Wout van Aert (24). Een jaar na zijn stuntdebuut flikte hij het opnieuw: weer derde in de Strade Bianche. Knap, maar ook frustrerend, want de kans dat hij hier ooit zal winnen, is klein.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jacques weterings

  Feit is wel dat België z'n status als top wielerland al lang kwijt is zowel op het gebied van klassiekers en over grote rondes gaan we het al helemaal niet meer hebben. Ik hoop dat Campenaerts slaagt in z'n poging om het werelduurrecord te verbeteren. Dat zou 'n prestatie zijn die alléén voor de echt groten is weggelegd.

 • jacques weterings

  Och we krijgen hopelijk ( en waarschijnlijk ) best nog duels op de weg te zien tussen Mathieu en Wout. Even afwachten maar.

 • Johan Maddens

  Collins , wat moet Van Der Poel hierbij betrokken worden dat Wout het nu meer dan behoorlijk goed doet na amper twee wedstrijden . Is dat een soort verdedeging . Wees toch niet zo jaloers !

 • Lucien Mertens

  Twee waren er voor hem, en hoeveel, ook toprenners, waren het er ook weer na hem? Ook in de cross is er slechts één beter mr Collins, toch rijden er ook daar meerdere goeie renners mee. Zijn palmares spreekt trouwens voor zich en kan altijd opgevraagd worden. Aan "hij zal dit, hij kan dat" heeft geen mens wat.

 • eric maier

  Oit gekoerst ? als je iemand voor je hebt zitten die klei nis van gestalte en dan nog eens erg airodynamlisch zit, ben je als grote renner van gestalte wel een windvanger. Maar, hi jweet ook wel dat Alapahilipe een springveer is. Van Aert moet wel beseffe ndat hij met het gewicht van vorig jaar, niet had moeten lossen in de laatste 5 km. Hij mag dan wel veel meer spiermassa hebben ,veel overtollig vocht is er ook bij en dat sleur je mee. In een koers kost dat veel extra krachten.