Exclusief voor abonnees

Vader Adrie van der Poel beseft dat WK-goud een must is voor zoon Mathieu: “Een seizoen als dit, zonder wereldtitel...dat stelt niks voor”

Mathieu van der Poel.
BELGA Mathieu van der Poel.
26 zeges dit seizoen, 31 sinds het WK vorig jaar in Valkenburg. Sinds die dag heeft Mathieu van der Poel (24) maar twee keer niet gewonnen. Met een beetje geluk breekt hij dit seizoen zijn record van vorig jaar - 32 overwinningen. Het is alweer een verbluffende winter geweest. Maar Vader Adrie beseft dat daar niet veel van overblijft, zonder WK-goud in Bogense.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gino Denil

  Omdat hij kan verliezen als hij te overmoedig wordt en te veel risico's neemt patrick isenborghs. Daarom liggen winst of verlies in zijn handen. En enkel in de zijne. Tenzij brute pech de spelbreker wordt. Dat is nooit uitgesloten.

 • patrick isenborghs

  gino denil en waarom kan MVDP verliezen? Die jongen heeft alles gewonnen behalve 1 klassement waar hij geen interesse had namelijk de wereldbeker dus zijn startgeld is verzekerd voor volgend sezioen . De enige die volgens mij veel te verliezen heeft is de huidige wereldkampioen die heeft nog geen enkele titel als hij zondag niet wint

 • Gino Denil

  Hij wordt WK met groot overwicht of hij rijdt zichzelf in het verlies. Er is er maar één die kan winnen en maar één die kan verliezen. En die is één en dezelfde.

 • Peeters Freddy

  Ik duim voor VD Poel, hij verdiend de titel, Toon Aerts mag 2de zijn.

 • Christiaan Mansfeld

  Natuurlijk voelt dat zo maar slaat eigenlijk nergens op. Duidelijk de beste dit jaar.