Exclusief voor abonnees

Van Aert straks voor het eerst in de Tour: “Misschien denk ik wel: lag ik nu maar in de zetel”

Photo News
Wout van Aert (24) had maandagmorgen nieuws. Zaterdag 6 juli komt hij in Brussel aan de start van de Tour de France. Zijn ploeg heeft hem twee weken geleden ­gevraagd of hij de plaats van Primoz Roglic wil innemen. Die zegt af voor de Tour. Van Aert vroeg bedenktijd en zei vorige week vrijdag ja.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen
10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Freddy Madou

  Wout laat je niet doen, aan al diegene die het beter kunnen wat hou u tegen om beter te doen.

 • wim rooyakkers

  De beste stuurlui staan wederom aan wal.

 • patrick roels

  Na een dergelijke ronde zal zijn uithouding stijgen voor de komende jaren

 • Sander van Schoonhoven

  Niet zeuren dat hij uitgewrongen wordt. In het voorjaar heeft de ploeg voor hém gereden (niet dat het veel opgeleverd heeft maar vooruit). Nu is de beurt aan Wout om voor zijn ploegmaats te rijden. Maar waarom dat in hemelsnaam in de Tour moet ontgaat me wel volledig. Aansprekende rittenkoersen van een week zijn alom aanwezig en lang genoeg voor iemand die er in de winter weer wil staan. Sportief een kansloze missie.

 • jacobus philips

  Ik denk dat zijn ploeg hem zo wil kapot krijgen en zo heeft hij weer een uitvlucht voor een slecht cyclocross seizoen volgens mij staat hij graag in de belangstelling maar komt er niets uit van al zijn ondernemingen