Exclusief voor abonnees

Sarah De Bie: “Op een manier is het misschien goed dat Wout die gele trui niet heeft”

Wout van Aert rijdt nog altijd rond in de witte trui.
Photo News Wout van Aert rijdt nog altijd rond in de witte trui.
Tijdens de Tour is Sarah De Bie, de echtgenote van Wout van Aert, columniste voor Het Laatste Nieuws. De Bie zag haar man gisteren naast de gele trui grijpen, maar dat vond ze ook niet zo héél erg. Hieronder leest u waarom:

“Ik ben gisterochtend samen met Elke, de vriendin van Jasper Stuyven, uit Leuven vertrokken naar Épernay. We deelden een kamer op het champagnedomein Daniel Etienne. De koers passeerde voor de deur, op een klim op 40 kilometer van de streep, maar we wilden toch liever de finish zien. Er stonden twee fietsen voor ons klaar: ik kan best een stukje rijden, half juni heb ik de Mont Ventoux beklommen, maar ik was toch blij dat er een binnenweg bleek te zijn waardoor we maar zes kilometer hoefden te fietsen.”

Sarah De Bie.
Pieter-Jan Vanstockstraeten / Photonews Sarah De Bie.

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • josé delie

  Filip De Smedt ,je begrijpt duidelijk geen jota van wielrennen , natuurlijk is hij geen klimmer daarvoor heeft hij zijn lichaamsbouw tegen ,maar anderzijds veel andere topkwaliteiten ! Iedere kenner in binnen en buitenland ziet het ,maar jij niet. Dat zegt alles over....... !!!

 • patrick isenborghs

  Peter Soenen de superioriteit van mathieu heeft flink op gezondheid ingehamerd man .Noem mij 1 renner die de prestaties van VDP kan evenaren bij zijn eerste aantreden aan wedstrijden van het world tour nivau ? Stond aan de start van 5 wedstrijden in vlaanderen en 1 in nederland. Won 2 semi klassiekers en 1 topklassiekers werd 2x 4de waaronder met veel tegenslag in de ronde van vlaanderen en dit met een klein ploegske. Om nog maar te zwijgen over zijn prestaties in de cross en moutainbike.

 • patrick isenborghs

  Peter Soenen man man u noemt VDP een waterdrager , noemt mij eens 1 renner die dit de laatste 30 jaar gepresteerd heeft wat Mathieu deed ? Nam als eerstejaars deel aan world tour ritten . Kwam aan de start dit voorjaar in 6 koersen hier in vlaanderen won 2 semi klassiekers en een top klassieker en werd nog 2 x 4 de ondanks tegenslag in de ronde van vlaanderen. Zelfs Alaphilippe of VA kunnen die papieren niet voorleggen . Om nog maar te zwijgen over de cross en moutainbike

 • Kris Bouwens

  Wout is een topper. Ik ga ervan genieten.

 • Antoine Van De Velde

  Mensen die niet goed in hun vel zitten zien altijd en overal zaken die er niet zijn.Een renner zoals Wout openlijk afbreken dan moet je zelf aardig wat pijlen op de boog hebben. Helaas is het met de afbrekers vaak andersom.