Exclusief voor abonnees

Onze chef wielrennen ziet hoe de Belgen zonder Van Aert tot dusver te afwezig waren in de Tour: “Au revoir, merci en tot volgend jaar”

Onze chef wielrennen over de Belgen in de Tour, onder wie Thomas De Gendt.
PN/HLN Onze chef wielrennen over de Belgen in de Tour, onder wie Thomas De Gendt.
Wout van Aert presteert op topniveau in deze Tour de France. Maar wat met de andere Belgen? Veel hebben we ze nog niet gezien, vindt onze chef wielrennen Marc Ghyselinck. “Hoe zou Thomas De Gendt zich voelen?”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • vanrobaeys franky

  het was een tour voor klimmers en we hebben er geen (al jaren ) dus nu niet janken dat er geen belgen zijn te zien . wachten tot de klassiekers

 • bernard deplacie

  De Ghent geeft 90' voorop gereden en zit in een mini ploeg met de beste sprinter. Benoot zwaar gevallen maar toch reeds 2x mee in ontsnapping. Stuyven 3x top vijf. V Avermaet 1x ontsnapping Naessens is minder. En de rest moet rijden voor ploeg.

 • Willy Van Craen

  Het zijn de jonge gasten die nu de prijzen pakken zoals het spreekwoord zegt "geen woorden maar daden". Zij komen ook even voor de camera. De grote sterren zijn afwwezig.

 • Johan Maddens

  Als je ziet dat Bernal , Quintana , Pinot en noem maar op lossen door het tempo van Wout , dat zegt genoeg !

 • Jan Rottiers

  Tot vandaag zijn er maar twee Belgische renners die fierheid verdienen. Wout en Remco. Merlier kan mij zeker bekoren. Voor de rest een hoop meelopers en hun verhalen telkens na een rit in deze Tour doen mij luid lachen. NUL zonder Wout !