Exclusief voor abonnees

Na het gekkenhuis waarin Peter Sagan dreigde de pedalen te verliezen, is ‘De Hulk’ herboren

BELGA
Peter Sagan (29) keerde gisteren terug naar waar het voor hem allemaal begon. Hij vierde in Colmar zijn eerste etappezege in deze Tour met een imitatie van de Hulk. Precies zoals in 2012, het jaar waarin hij voor het eerst ritten ­begon te winnen in de Tour. Toen deed hij ook de ‘Chicken Run’, Forrest Gump en... de Hulk.

Je hebt 10% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • maarten mouton

  Luk er zijn in de geschiednis wel meer sprinters geweest die hun lichaam zetten in sprints. Dat heeft niets met onsportief gedrag te maken. Hoe weet je trouwens of hij verwaand is? Ken je hem persoonlijk?

 • Luk Goffin

  Niets dan lof hier blijkbaar , maar er is ook een andere zijde van Peter ... Hij is idd een steengoede coureur, maar vaak ook overdreven onsportief in het peloton met ellebogen en schouders, om nog maar te zwijgen dat hij een verwaand persoon is. Hij is ook een echte marketing machine ...

 • patrick isenborghs

  zonder tegenslag is de groene trui al binnen want hij kan ook voor de bus het hooggebergte over. Fantastisch renner en mens

 • Peeters Freddy

  Een klasbak is het, weinig woorden maar prijzen pakken.

 • terry henninckx

  Voor velen was hij al afgeschreven, zeker voor die reporters van het nieuws,wel voor mij zeker NIET, ik blijf in Peter geloven, dat Peterke nog dikwijls mag winnen, ten spijt van anderen, Peterke zet ze allemaal een hak, toi.....toi...toi...!!!!!