Exclusief voor abonnees

Kneusjes worden knallers: wat een verschil een jaar maakt bij Lotto

BELGA
RitzegeS - meervoudsvorm! - vroeg Marc Sergeant zijn troepen bij de start van de Tour. Het werden er vier. Aangevuld met nog zoveel méér leuke momenten voor Lotto-Soudal, in 2018 ‘by far’ de slechtste leerling van de klas. Wat een contrast.

Je hebt 7% van dit artikel gelezen
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • patrick isenborghs

  als er 1 renner mag klagen over weinig erkenning is het Dylan Theuns .Won bij zijn debuut een prachtige rit op een klim waar zelfs Boonen te voet boven kwam

 • Marc Geerts

  @Filip Desmedt, Lotto heeft inderdaad goed gereden en heeft ook aandacht gekregen, Deceuninck-Quickstep heeft dagen in het geel gereden en heeft ook de terechte aandacht gekregen. Maar voor mij waren de Belgen in deze tour geweldig en dat is wat telt voor mij. Voor mij één van de mooiste tour de France.

 • Jozef Van den Donder

  Proficiat aan alle belgen in den tour! En Fillipke heeft nog altijd ne zonneslag

 • Filip Desmedt

  Proficiat aan de ganse Lotto ploeg , jullie hebben geschitterd !! Alleen spijtig dat er geen enkele aandacht naar jullie gaat , maar wel naar een andere .... Maar ja , dat zijn we al een gans jaar gewoon ....