HLN Tour Podcast #5: "Quick.Step en BMC hebben het waaierwielrennen een beetje als core business"

RV
Het is hem gelukt. Onze Greg Van Avermaet geraakte heelhuids over de Mûr de Bretagne. Ondertussen knalde Daniel Martin die beklimming op.

De Mûr de Bretagne was geen maat voor Daniel Martin. De wind gaf Quick.Step Floors geen kans om het peloton definitief in waaiers te breken. Maar Joeri De Knop en Yorick Dupon zagen ook Van Avermaet het goed doen. Dat belooft voor de rit naar Roubaix op zondag.

Deze week hoorde je Merijn Casteleyn van VTM Nieuws en Bart Audoore, Joeri De Knop en Nico Dick van Het Laatste Nieuws. Technische hulp door Rik Boey.

Photo News

De hele Tour de France lang, van maandag tot vrijdag, zal Yorick Dupon (23) een podcast van 20 minuten presenteren en ons meenemen naar de Tour de France. Samen met onze journalisten die de Tour van dichtbij volgen, doorloopt Dupon de wielerdag. “We zullen een blik achter de schermen geven. Geen roddels, maar wel belangrijke details: de strategie van een ploeg, een speciaal dieet van een wielrenner, de elleboogstoot van die ene coureur. En wat er allemaal achter zit”, zegt Dupon.

Waar kan je de podcast vinden?

De HLN Tour Podcast is te vinden op onze site en in de meeste podcastapps op de smartphone. Heb je een iPhone? Dan heb je automatisch ook de Apple Podcast-app waar je ons zeker kan vinden. Android-toestellen hebben geen eigen podcastapp, maar er zijn wel veel opties, zoals deze hieronder:

- om te beluisteren via Stitcher, klik hier.

- om te beluisteren via Pocket Casts, klik hier.

- om te beluisteren via Anchor, klik hier.

- om te beluisteren via iTunes/Apple Podcast, klik hier
1 reactie

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • philemon de wilde

    Quick step heeft gisteren hun concurrent G.V.A. in een zetel naar de meet gebracht. Ik denk dat Greg zich zat te verkneukelen als hij die kerels van q.step 100 kms zag op kop rijden.