En of ze bij Lotto-Soudal klaar zijn voor de Ronde van Frankrijk...

twitter Tomasz Marczynski

"Het ziet ernaar uit dat de Tour voor de deur staat", tweet Tomasz Marczynski, de Pool van Lotto-Soudal, vandaag. En of de 34-jarige klimmer scherp staat: de beenspieren akelig zichtbaar. Klaar om in de bergritten zijn kans te gaan in wat voor Marczynski zijn Tourdebuut wordt. Vorig seizoen beleefde de gewezen Poolse nationale kampioen in de Vuelta persoonlijk zijn grootste triomf. Hij won er twee ritten.

Vorig jaar pochte ook Pawel Poljanski, een andere Pool, met zijn Tourbenen. Hij was toen in dienst van Bora-Hansgrohe als knecht van voor Peter Sagan en Rafal Majka, maar zijn kopmannen moesten snel naar huis.

instagram p.poljanskiofficial12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Frederic Soete

  Hier kan je alleen maar respect voor hebben...jarenlange training en zelfopoffering...en keren, ze pakken niet allemaal...triestig hoe sommigen denken...koop u een fiets en begin te trainen

 • Anis Elwertani

  Niet voldoende! 'Kzou zeggen, zet u nog een dagje aan den baxter.

 • Febe Chapin

  Ja hoor, een "sport". Ik zou betalen om dat onmenselijk dopingrace voor eens en altijd af te schaffen. Als zelfs mijn oud klasgenoot voor middelen zoekt om door de graten van de dopingstests, is het toch wel een teken dat er geen natuurlijk fietser bestaat. Elke team heeft zijn eigen techniek, om te 'dopen'. Geen fiets race, doping race meer.

 • Julien Weetal

  Afgetraind, echte sportmannen kennen dit, stoere mannen achter computer hun vingers zien er ook zo uit

 • Ludo Baeyens

  Roid legs. Door gebruik van hormonen maakt het lichaam meer bloed aan. En daardoor ook het duidelijk poppen van de aders. Plus lager vet%