Deze twee kilometer lange grindweg moeten de renners in de Tour straks vrezen

De Tour de France 2018 dient zich aan als bijzonder pittig en Tourbaas Christian Prudhomme toverde ook enkele verrassingen uit zijn mouw. Na de etappe die bezaaid is met vijftien kasseistroken is er ook een onverharde grindweg in de tiende etappe. De renners krijgen de ongeasfalteerde weg van maar liefst twee kilometer na een klim van zes kilometer lang onder de wielen geschoven. Benieuwd of deze strook voor spektakel zal zorgen.
5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Glenn Wouters

  Als ze nu echt denken dat 2KM onverhard voor spektakel gaan zorgen over een tour van bijna 4000KM dan geloven ze ook nog in de paashaas zeker? Ik ben ook geen fan van Sky maar ik moet Lucas Verbist gelijk geven. Het jammere is dat de enige renner die durfde aanvallen gestopt is met koersen, we missen Bertje.

 • Lucas Vanbist

  Laten we wel zijn. Sky volgt de regels. De andere ploegen moeten maar het zelfde doen. goede renners aanwerven en ze speciaal opleiden voor de tour. als je ziet dat Jurgen Van Den Broecke kopman was dan denk je toch dat er iets fout moet zijn met de Belgische aanpak zeker. Oude versleten renners in plaats van echt jong talent een kans te geven.

 • Erwin Lauwens

  Niet alleen froompie, maar zijn hele ploeg doet mij walgen van de Tour. Een grote nul qua spanning, eerlijkheid en vechtlust. Verlos ons van die zwarte bende en de koers zal terug kijkers lokken. Nog een paar jaar zoals nu en geen kat kijkt nog naar de tour.

 • Tony Van De Perre

  Zolang die Froome meedoet kijk ik niet meer.

 • didier de coster

  in deze tijden is dit echt niet nodig , wat wensen ze ? renners die vallen en zich kwetsen , laat sport mooi zijn maar dit moet echt niet en ik denk nog vele fans hier, maar ja sensatie is nu het woord , triest