De kamergeheimen van Greg Van Avermaet: "Denk dat ik meer nachten doorbreng met Schär, dan met mijn vriendin"

RV

Wat doet een renner zoal op een rustdag van de Tour de France? Een leuk filmpje inblikken over de kamergeheimen als het van Greg Van Avermaet afhangt. De olympische kampioen kreeg van zijn ploeg enkele vragen voorgeschoteld die hij samen met zijn kamergenoot Michael Schär beantwoordde. "Ik denk dat we nu al vijf jaar een kamer delen. We doen dat bijna in elke wedstrijd waar we samen in koersen", aldus Van Avermaet. "Om eerlijk te zijn, ik denk dat ik meer nachten spendeer met 'Miki' dan met mijn eigen vriendin. Niet?" vroeg de voormalige geletruidrager aan zijn Zwitserse ploegmaat bij BMC.

Bij Quick.Step Floors genoten ze dan weer van hun jaarlijkse gewoonte in de Tour de France: mosselen eten op de rustdag. Hamburgers met guacamole stonden dan weer op het menu bij Lotto-Soudal. Thomas De Gendt genoot er alvast van.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.