De Gendt viert knappe zege met pizza en “veel champagne”

Tijdens de Ronde van Frankrijk deelt Thomas De Gendt dagelijks zijn avondmaal met zijn volgers op Twitter. Lotto-Soudal heeft met Carol De Dobbelaere een eigen kok mee in de Tour en De Gendt is duidelijk fan van het werk van de man. Vandaag vierde De Gendt zijn knappe etappezege onder meer met pizza caprese, linguine bolognaise en een crumble van bessen als dessert. Dat alles spoelde hij door met “veel champagne”, zo gaf De Gendt ook nog even mee aan zijn fans.

Thomas De Gendt deelde ook vandaag zijn avondmaal.
De Gendt/Belga Thomas De Gendt deelde ook vandaag zijn avondmaal.

Enkele menu’s van de voorbije dagen:
22 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jacques Deceuninck

  Mr vanrobaeys, de spurt etappes zijn wel degelijk de saaiste etappes waarbij enkel de slotkilometers wat spanning brengen. Niemand houdt het vol dergelijke etappes urenlang te volgen.....en daarvoor moet je niet teveel op een fiets gezeten hebben. Misschien een wat te fanatieke supporter van de 65 km/u rijder???

 • vanrobaeys franky

  urbain schuermans ;voor een domme massaspurt gebeurd er zeer veel voor die renner daar te brengen en die 50 meter de eerste te zijn ,als je het gezien heeft dat V an Aert 65 km per uur rijd een 3 tal km dan denk ik dat je niet veel op een fiets hebt gezeten De andere overwinningen zijn er wel van een belgishe ploeg of wist je dat niet

 • Jean Emare

  Gendtiaaan! Whopaaa!

 • Jef Smit

  Bolognaise is de meeste boerse uitspraak die je kunt geven aan een gerecht van de beste keuken ter wereld!

 • Brent Van Renterghem

  Frans eten doet zweten en leven.. :-)