Boonen blikt vooruit naar gevreesde kasseirit in de Tour: "Ik denk dat Quintana zich heel veel zorgen maakt"

Jan De Meuleneir/Photonews
Tegenwoordig loopt hij meer dan hij fietst, maar voor deze gelegenheid kroop hij nog een keer met plezier op ‘de velo’. Geen grotere kasseispecialist dan Tom Boonen (37). Hij verkende speciaal voor ons de Tourrit van zondag.

Je hebt 4% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • dretie munkies

    Hoezo Boonen verkende het parcours ? Wat zit hij dan op die piste te doen : de renners komen helemaal niet aan op de piste. Het zoveelste bewijs dat het Boonen maar om één ding te doen is : in de media komen.

  • Pedro Gonzalez

    Peeters, Froome is vrijgesproken van wat in beschaafde taal doping heet. Daarvan was hij vanaf de eerste dag overtuigd. En ik voel me met hem in goed gezelschap, want ik heb hem altijd geloofd, en niet alleen hem maar ook de wetenschappers die zich erover uitgesproken hebben.

  • Peeters Freddy

    Tom jongen, het staat in de sterren geschreven dat bonestaak en puffer Froome dat circus moet winnen. Waarom gaven ze Dumoulin dan 20 sec straftijd, iedereen hangt achter volgwagene en motarts.