“Thomas De Heldt” doet Twitter uit z’n voegen barsten: “Zelden zoiets gezien”

Thomas De Gendt.
Photo News Thomas De Gendt.
Thomas De Gendt wordt overladen met lof na zijn geweldig nummer in rit 8 van de Tour. Een bloemlezing van de complimenten die de avonturier krijgt op Twitter, de sociaalnetwerksite waarop hij zelf zo actief is. 8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Thys

  Fenomenale overwinning, velen schrijven gewonnen te hebben door geen klassementsrijder te zijn.Nee niet de kastanjes uit het vuur willen halen voor een ander.Jan Janssens werd ooit WK door het feit dat de anderen niet wilden rijden, uit vrees het te moeten bekopen op de meet.Misschien was dat wel één van de vele redenen dat SUPERTHOMAS dit won en het feit dat hij zijn zwanedans niet ging uitdoen.Mistekend!Gokken en veel blijven gokken en ooit lukt het (weer)!

 • rudy de clerck

  Superman wat heb ik genoten

 • johny mertens

  Je heeft gelijk Roger die motor reed nogal kort voor de beide Fransen.Dit kost zeer zeker de gele trui voor Ciccone

 • guy jans

  Hij geeft nooit op een echte vechter proficiat!!

 • Roger Wellens

  Zeer zelden gezien, zelfs met de hulp van de motor konden Pinot en Alaphilippe onze Thomas niet meer pakken. Het is wel een schande dat de hulp van de motor niet bestraft wordt, het kost Ciccone zijn gele trui. Nu hoor je de man met het hoedje van Quickstep niet !