Ga naar de mobiele website
^ Top

Kinderdroom komt uit: de kamer delen met groot idool Tom Boonen en samen dollen

Instagram Laurens De Plus
What happens in the room, stays in the room. Maar speciaal voor uw krant klapt Laurens De Plus (21) even uit het bed, dat hij in het Midden-Oosten deelt met Boonen. "Tom is een echte maat geworden."

'My Valentine'. Grappige foto postte Laurens De Plus dinsdag op Instagram. 14 februari, dag der geliefden. Hij, liggend op bed. Op de achtergrond: grijnzend, ook aan zijn siësta toe: Tom Boonen. "Mijn grote idool. De man waar ik altijd al heb naar opgekeken." Met díe man deelt De Plus nu al sinds de eerste ploegstage in Denia, in december, de kamer. "'Jij ligt bij Tom', kreeg ik er te horen. Slik. Boonen? Ik wist niet waar ik het had. Wát een eer! En tegelijk: stress, jong."

Ondertussen is het nieuwe eraf. En is De Plus weer een beetje van deze wereld. "Ook in januari, in Calpe, hokten we samen. Net als tijdens onze recente, gezamenlijke ministage na de ronden van San Juan en Valencia. Tom is een echte maat geworden. Het automatisme sluipt er in. Hij leidt me. Bepaalt, bijvoorbeeld, wanneer we 's morgens opstaan en hoe laat we precies gaan ontbijten. Knipt 's avonds ook het licht uit. Geeft me tips. En 'plakkers'. (giert het uit) Om na mijn val in Valencia mijn wonden mee te verzorgen en te bedekken. Pfff, ik snap het niet: bij hem heelt dat zoveel sneller, ik verpruts er dágen tijd mee."

Ondanks een leeftijdsverschil van 15 jaar lijken Boonen en De Plus twee handen op één buik. Hoe plezant het er allemaal aan toe gaat op de slaapkamer, wat ze samen doen om de tijd te verdrijven en hoe het jonge Belgische klimtalent de kansen van 'Tornado Tom' inschat om nog eens te schitteren in het voorjaar leest u in onze Pluszone, exclusief voor abonnees. Proef nu 4 weken lang voor slechts 1 euro.

Photo News
BELGA
Meer over3 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • wim rooyakkers

    Zou het de vrouw van tom ook nog een eer vinden om naast hem te liggen?

  • Ronny Popelier

    Prachtig toch, vroeger was Tom Boonen zijn idool, nu in dezelfde ploeg Quickstep Floor C, TEAM rijden, en dan nog de kamer delen. Dit moet super zijn voor een opkomend talent.

  • Anonymous

    Dat is meer een nachtmerrie met dat kempisch dialect..

Meld een bug