Tim Wellens nog jaar langer onder contract bij Lotto-Soudal

Tim Wellens.
BELGA Tim Wellens.

Het contract van Tim Wellens bij Lotto-Soudal loopt wel degelijk door tot eind 2021. Wellens verlengde eind april 2018 voor… twee extra jaar, zodat de verbintenis normaal eind 2020 zou eindigen. Maar ten tijde van dat akkoord was eind 2020 ook de aflooptermijn van de contracten van de Nationale Loterij, Soudal en G&V Energy Group, de drie belangrijkste geldschieters van de ploeg. Begin juli 2019 trokken de hoofdsponsors hun engagement officieel door tot eind 2022. Moment waarop de in Wellens’ contract ingebouwde clausule automatisch werd gelicht en zijn verblijfsduur met één jaar werd verlengd.

Tim Wellens.
BELGA Tim Wellens.

Lees ook: Streep door oorspronkelijke datum Tour de France: president Macron verbiedt grote evenementen met publiek tot midden juli

Lees ook: Monaco-boys Stuyven en Wellens hopen hard op een alternatieve kalender: “Met mooi najaar kunnen we onze sport redden” (+)

Lees ook: Tim Wellens steunt ‘De Ronde tegen Corona’: “Een hartverwarmend initiatief”
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • louis meuleman

    Dat is het beste wat hij kan doen want in een andere ploeg zou hij maar helper zijn staat meer in de krant met geklaag dan met zijn prestatie's is reeds lang kopman zonder een grote koers te winnen dit kan alleen bij lotto zie naar enkele andere dik betaalde renners zonder grote zege