Teuns bevestigt verregaande interesse Bahrain-Merida, maar mogelijke opvolger BMC blijft eerste keuze

BELGA
De leegloop dreigt bij BMC, zeker nu manager Jim Ochowicz geen sponsor voor volgend seizoen lijkt te vinden. Volgens verschillende media is Dylan Teuns daarom op weg naar Bahrain-Merida, maar die overgang is zéker nog niet in kannen en kruiken.

De deadlines blijven maar verstrijken binnen het kamp van BMC. Huidig manager Jim Ochowicz is al het hele seizoen op zoek naar een nieuwe geldschieter, maar die opdracht lijkt moeilijker dan gedacht. Een eerste deadline (1 mei) werd niet gehaald. Ondertussen gaat Ochowicz ook de start van de Tour niet meer halen met nieuws omtrent een mogelijke nieuwe sponsor voor zijn team. 

Ondanks de minder positieve berichten zou er nu opnieuw iets bewegen rond het team van de Amerikaanse manager en dat is goed nieuws voor Dylan Teuns. Onze landgenoot bij BMC geniet verregaande interesse van Bahrain-Merida, maar zou zelf nog steeds de voorkeur geven aan een verlengd verblijf bij wat de opvolger van het huidige BMC moet worden. 

Naast Bahrain-Merida bevestigde de entourage ook de concrete interesse van twee andere WorldTour teams aan onze redactie. Verregaande belangstelling is er dus zeker, maar Teuns gunt Ochowicz graag nog wat extra tijd. Wordt ongetwijfeld vervolgd... 

Dylan Teuns.
AFP Dylan Teuns.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • eric maier

    dat BMC verhaal geraakt maar niet rond. al 2x werd hen gezegd toch een sponsor te hebben gevonden waarbij BMC enkel nog als co-sponor blijft fungeren. Zonder hoofdsponsor, geen bmc sponoring meer en einde team. Maar het lijkt wel weer zo'n verhaal van ghost sponsors met veel beloften en weinig doen, zelfs niet eens echt bestaat buiten wat offshore adressen. De laatste 7j al vaker voorgevallen.