Exclusief voor abonnees

Sven Nys zwaar onder de indruk: "Wat Wout doet, heb ik nog nooit gezien"

Photo News
Open doekje van Sven Nys aan het adres van Wout van Aert (23). De tweevoudige wereldkampioen komt superlatieven tekort. "Wout schrijft een eigen, nieuw verhaal. Hij bewijst dat de combinatie veld-weg mogelijk is. Dat heb ik nog nooit gezien. En vergelijken met 30 jaar geleden is absurd."

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Lees je graag alle artikels op HLN?

Krijg nu 1 maand onbeperkt en gratis toegang tot alle artikels.

Ik wil toegang
Digitaal abonnement HLNDigitaal abonnement HLN1ste maandgratis

Stop of pauzeer wanneer je wil

 • Onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Iedere week gratis tickets en straffe kortingen17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Antoine Van De Velde

  Sven die zo waar supporter wordt van Wout, in de winter van Mathieu zo kan je er velen te vriend houden. Zou Wout nu toch nog een ietsje beter zijn dan met alle respect Toon Aerts????? Afgelopen winter was Sven zo waar hier aan gaan twijfelen.

 • maarten mouton

  Wie zegt dat Pedersen uit beter hout gesneden is. Het is niet omdat die in 1 koers voor Van Aert eindigt dat dit in de toekomst ook zo gaat zijn.

 • Antoine Van De Velde

  De Deen Mads Petersen staat al drie keer met DNF achter zijn naam dit voorjaar, Wout haalt al een zeer hoog niveau sinds de Omloop en de Strade. Om nog maar te zwijgen over Valkenburg,daarmee rekening houdend haalt Wout lichtjes de bovenhand.

 • Berry Colijn

  Nijs moet niet overdrijven zeg. Die Deen Pedersen is uit een nog beter hout gesneden!!!

 • Roger Deprez

  Van de Moortele, er is een hemels breed verschil tussen een veldrijder en een weg renner in opbouw en trainingen, die Deens is al jaren bezig met wegrennen en heeft ook dit jaar weer een specifieke voorbereiding gehad en Wout stapt gewoon over van het veld naar de weg en niemand die dacht dat hij de grens 250 km zou aankunnen en daarom om de bewondering van Sven Nijs hiervoor en hij kan het weten wat dat waard is.

Video