Exclusief voor abonnees

Sofie De Vuyst is er kapot van: radicaal antidoping en
nu zelf positief, hoe kan dat?

Photo News
Ze is intelligent, ze is welopgevoed en ze pleit al haar hele carrière voor een propere wielersport. En nu heeft ze zelf een positieve test afgeleverd. In haar ­urine zaten steroïden die daar niet thuishoren. Wat is er gebeurd met Sofie De Vuyst (32)?

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 2 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 2 weken gratis9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Sander van Schoonhoven

  Peter Vermaelen, het tegendeel IS bewezen. Ze is positief bevonden. Het is aan haar om haar onschuld te bewijzen aan de hand van de B-staal, maar als die ook positief is heb je gewoon een flink probleem. Vervuild supplement? Eigen schuld, dan heb je een onbetrouwbaar product gebruikt. En ga maar aantonen dat het met je dagelijkse voeding binnen is gekomen, veel succes. Kansloze missie.

 • peter vermaelen

  Zie Thomas Van Der Plaetsen. Iemand is onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Laten we pas oordelen als ze definitief schuldig bevonden is.

 • Huub Lemmens

  En maar haar onschuld uitschreeuwen

 • Gerrit Versteele

  Het is zoals met alles he: je was er wel bij toen het erin ging. Blijkbaar was dat toen (nog) geen probleem, nu je betrapt bent opeens wel? Het nieuws staat tegenwoordig vol met verhalen van mensen die hun eigen falen proberen af te wentelen op anderen als het kan, op onwetendheid als het moet en desnoods heeft de heilige geest het gedaan...

 • André Christiaens

  Indien Sofie de pil neemt om niet zwanger te worden, wie zegt niet dat daar een product inzit dat verboden is op de sportlijst. Voor mannen met erectie problemen kan er ook iets inzitten dat verboden is op de sportlijst, doe je dan aan doping?? Laat gewoon doping toe, je zal snel zien wie neemt en wie niet neemt, een oud koers paard zal nooit een wedstrijd winnen.