Exclusief voor abonnees

Sneller, sterker, scherper: wat maakt Remco Evenepoel nu eigenlijk zo bijzonder?

Evenepoel.
Photo News Evenepoel.
Dat hij een bijzonder getalenteerde atleet is, is ondertussen wel duidelijk. Maar wat maakt Remco Evenepoel (20) nu zo speciaal? Zijn trainer, ploegleider, dokter en bazen leggen uit: “Echte talenten hebben van alles wat.”

Bekijk hier: HLN en VTM pakken uit met een exclusieve docureeks over wielerfenomeen Remco Evenepoel (20). In ‘Ik ben Remco’ krijgt de digitale HLN-abonnee elke maand een unieke blik achter de schermen. Zijn voorbereidingen, koersen, de steun van zijn familie en de obstakels die hij op zijn succesvol pad treft: alles komt aan bod. Met de Giro en Olympische Spelen als climaxen. 

Je hebt 7% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Walter Huts

  Meneer Vanhout, wanneer u stelt dat Remco nog geen enkele koers van betekenis gewonnen heeft, dan suggereer ik dat u duiven gaat melken, want van de koers weet u geen moer af...

 • Roger De Bondt

  Dat deze jongen barst van talent is overduidelijk. Ik hoop maar dat men hem in een goeie ploeg als Quick-step, goed begeleid en omringt, hemmet zijn voetjes op de grond houden, dan gaan we in de komende jaren nog veel plezier beleven aan deze crack.

 • Verstappen Martine

  Ik plaats hier vraagtekens bij. Superman bestaat niet.

 • Tonino Alba

  This moeilijk Remco om je in te houden ik kan het best begrijpen maar AUB kijk een beetje uit blaas je niet op ik wil de komende 20 jaar nog heel veel van je super talent genieten toch dat gezegt wens ik je een top wieler jaar toe succes kerel.....

 • Albert Verbiest

  Remco laat je a.u.b niet opblazen, doe het rustig, we willen allemaal binnen enkele jaren terug een ronde winaar hebben in Belgie.